Over onze club

Onze club ontstond in 2003 samen met de aanleg van de Finse Piste en kent sindsdien heel wat bijval. 

Voor Wie?
Onze club is toegankelijk voor iedereen, man of vrouw, jong of oud, snelheidsduivel of jogger, beginnenden of gevorderden. Het is niet de bedoeling er een wedstrijd van te maken, gezamenlijk onze geliefkoosde sport beoefenen moet het hoofddoel zijn.

Waar en wanneer lopen we?
De gezamenlijke trainingen gaan door iedere woensdagavond op de Finse piste rondom de Sportterreinen de Kerkakkers. Verzamelen geblazen om 19.00u aan het KSJ lokaal (ingang via hellend vlak naast de indoortennishal. De eerste 2 rondjes (=2km) leggen we af in groep aan een laag tempo (+/- 8 minuten/ronde) daarna staat het iedereen vrij te lopen tegen eigen snelheid en vormen we meerdere groepjes. We proberen te lopen tot 20.00u voor wie dit aankan. Uiteraard kan je stoppen wanneer je dat wenst. Naast deze wekelijkse trainingen nemen we ook af en toe deel aan organisaties buiten Kruishoutem. Zie hiervoor de afzonderlijke kalender op onze website.

Clubwerking
Ieder jaar (in principe de 1ste zaterdag van februari) houden we ons Clubfeest, dit is een etentje tegen democratische prijs waar we ook de meest verdienstelijke leden in een hulde betrekken en waar de clubkampioenen (M/V) gekroond worden. Dit clubklassement maken we op aan de hand van een aanwezigheidsregister dat bij elke training door de aanwezigen getekend wordt. De clubkampioenen zelf worden ook op het jaarlijkse sportgala uitgenodigd.

Aansluiten?
Hebben we je met bovenstaande uitleg kunnen overtuigen om eens te komen proeven? Kom gerust eens langs op woensdagavond. Je kan 3 keer gratis komen uittesten of onze club jou iets te bieden heeft. Wens je aan te sluiten stort dan 25 euro/persoon op rekeningnummer BE55-8508-4523-3544 van Joggingclub Sporthal Kruishoutem. Wie als gezin aansluit betaalt 50 euro ongeacht het aantal personen. In dit lidgeld is een verzekering begrepen, kan je gratis gebruik maken van de douches in de sporthal en krijg je in een aantal sportwinkels korting (Skinfit Nokere, Delesie Waregem, Running Center Hulste (Harelbeke). Bovendien krijg je ook nog een deel van je lidgeld terug via jouw mutualiteit.

Info en clubbestuur

Je kan ons steeds mailen op jogging.kruishoutem@gmail.com

Bestuur:

Sylvain Lamont, Hoogstraat 4 bus 3, 9770 Kruishoutem
09/383 56 24
sylvain.lamont1@telenet.be

Veronique Meere, Warandestraat 26, 9770 Kruishoutem
09/383 76 83
eddy.vero@telenet.be