Vredeslicht

Op zaterdag 17 december vertrok het Vredeslicht in Gent om via Sint-Martens-Latem, De Pinte in Nazareth aan te komen. Onze Joggingclub Sporthal Kruishoutem bracht het vuur over naar Kruishoutem. De joggers hielden halt aan het WZC St.-Petrus op de Marolle waar ze het vuur doorgaven. Dit past uitstekend in het daar lopende project ‘Zorgzame buurten’. Van daar liep de joggingclub verder naar Lozer waar ze aan de kerk opnieuw een stop inlasten. Na een korte ceremonie bracht een delegatie van een aantal verenigingen het Vredeslicht naar de kerk van Huise en de wandelaars van Pasar en Okra vertrokken richting Kruishoutem centrum. Hierbij enkele foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s